Daca aveti acasa un catel care latra pana innebunesc vecinii, roade mobila, isi face nevoile prin toata casa, este agresiv chiar si cu membrii familiei sau, dimpotriva, aveti un adevarat Scooby Doo, gata sa va sara in brate la cel mai mic semn de pericol mai mult sau mai putin imaginar, atunci atunci ati nimerit in locul potrivit pentru a gasi o solutie.

Problemele de comportament se refera la manifestarile sau reactiile nedorite ale catelului in anumite situatii. Acestea nu au neaparat legatura cu parcurgerea sau neparcurgerea unui program de dresaj. Cauzele aparitiei problemelor de comportament la caini pot fi multiple: genetice, medicale, psihologice, sau pur educationale: lipsa de consecventa, alintul si permisivitatea excesiva. Cainii au un sistem social simplu, bazat pe o piramida ierarhica, in varful caruia poate fi un singur lider. Din motive pur hedoniste, cainele va incerca sa urce in aceasta piramida exact pana acolo unde ii permiteti dumneavoastra sa urce. Este important sa intelegem ca nu ne putem baza pe o natura aprioric disciplinata si educata a catelului: va trebui sa lucram cu el pentru a-l ajuta sa se inegreze in societate si familie.

Majoritatea problemelor de comportament sunt recuperabile, dar ele necesita atentie, intelegere si interes din partea noastra. Cainii ne sunt prieteni, confidenti si uneori chiar membri ai familiei, dar, inainte de toate, ei sunt fiinte unice cu o perspectiva diferita de a vedea si interpreta lumea, cu probleme, motivatii si satisfactii specifice, diferite de ale noastre.

La Planeta HamHam oferim impreuna cu partenerii nostri un serviciu de recuperare a cateilor cu probleme de comportament. Speram sa va oferim astfel o solutie pentru probleme care va afecteaza calitatea vietii alaturi de cainele drag, si pe care poate ati ajuns sa le considerati de nerezolvat.

Pretul unei sedinte este de 140 RON. De asemenea, va punem la dispozitie pachete personalizate la preturi avantajoase si reduceri la serviciile de cazare in pethotel si gradinita.

Contactati-ne astazi pentru a stabili data sedintei de evaluare.

Comentariile sunt dezactivate